Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hammerville FC (1585901) - U.D Níjar (774754) » 398087522: T38/J5/IV

Liga 398087522 Información oficial sobre el partido 398087522 en Hattrick

03.11.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 5 / IV.48 (3471)

MACARIO Alineación oficial del equipo 'MACARIO' en el partido 4 - 4 U.D Níjar Alineación oficial del equipo 'U.D Níjar' en el partido
0 - 1 Ramón Aberasturi (4')
Francis Terral (8') 1 - 1
Pedro Mariano Silveira (23') 2 - 1
2 - 2 Claudio Baldinelli (64')
Jan Wachnik (70') 3 - 2
3 - 3 Claudio Baldinelli (84')
Guillermo Pellejero (85') 4 - 3
4 - 4 Fidel de la Puerta (88')
MACARIO Alineación oficial del equipo 'MACARIO' en el partido 4 - 4 U.D Níjar Alineación oficial del equipo 'U.D Níjar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MACARIO Alineación oficial del equipo 'MACARIO' en el partido 3 - 0 U.D Níjar Alineación oficial del equipo 'U.D Níjar' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MACARIO

Goles Goles

  • 111 Minuto 8 (Gol por el centro): Passat el minut 8 de joc, Francis Terral facilitava les coses al MACARIO amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 141 Minuto 23 (Gol de contra por el centro): El MACARIO era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Pedro Mariano Silveira va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 122 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Els seguidors del MACARIO contenien la respiració mentre en Jan Wachnik s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.
  • 121 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85 els aficionats van embogir quan en Guillermo Pellejero va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 4 - 3 a favor de MACARIO.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Diego Garret va estar a punt d'acabar en gol al minut 21, però el porter visitant Javier Forrado va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Michele Seccarecci una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 87, però una magnífica aturada de Javier Forrado va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kálmán Barta de MACARIO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 11 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 11 de partit, quan un jugador de MACARIO, en Guillermo Pellejero, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 095 Minuto 63 (Lesión): MACARIO es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Jarno Bleek no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Felipe López Pacheco al camp.

U.D Níjar

Goles Goles

  • 185 Minuto 4 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del MACARIO. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ramón Aberasturi la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Níjar es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 4.
  • 119 Minuto 64 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Níjar va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Claudio Baldinelli va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 2.
  • 137 Minuto 84 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 84 en Lázaro Bargo va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Claudio Baldinelli podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 3 - 3 va pujar al marcador.
  • 143 Minuto 88 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Níjar eren letals, i Fidel de la Puerta va aprofitar-ne un per aconseguir el 4 - 4 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): En Claudio Baldinelli va encarar al porter al 57, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 207 Minuto 61 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Javier Surga va enviar un xut des de 40 metres al minut 61, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ramón Escoriaza de Níjar amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.