Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Eleven Dawgs (1418809) - lado oscuro (489707) » 398087320: T38/J9/IV

Liga 398087320 Información oficial sobre el partido 398087320 en Hattrick

01.12.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 9 / IV.44 (3467)

Reality show Alineación oficial del equipo 'Reality show' en el partido 1 - 1 lado oscuro Alineación oficial del equipo 'lado oscuro' en el partido
0 - 1 Antonio Pinto (6')
Jaakko Leskinen (31') 1 - 1
Reality show Alineación oficial del equipo 'Reality show' en el partido 1 - 1 lado oscuro Alineación oficial del equipo 'lado oscuro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Reality show Alineación oficial del equipo 'Reality show' en el partido 0 - 2 lado oscuro Alineación oficial del equipo 'lado oscuro' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,2 % 0,4 % 91,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reality show

Goles Goles

  • 111 Minuto 31 (Gol por el centro): Passat el minut 31 de joc, Jaakko Leskinen facilitava les coses al Reality amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 32 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Federico Alventosa va intentar anar-se'n per velocitat al minut 32 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 240 Minuto 63 (Ocasión de contra de falta): El Reality va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Valerio Zavalloni la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 72 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Federico Alventosa, que no va rendir al seu nivell habitual.

lado oscuro

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Antonio Pinto va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Al minut 22, el oscuro va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Patrizio Marinelli s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Giorgio D'Angelo va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 78, quan en Giorgio D'Angelo va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Reinold Boutet de oscuro la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): En Mirco Beran-Lyde ocupà el lloc d'en Reto Lucis al 80 minuts, dos minuts després que el jugador de oscuro quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.