Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Amantino C.F. (1578917) - Racing de Sant Cugat (441155) » 398087241: T38/J3/IV

Liga 398087241 Información oficial sobre el partido 398087241 en Hattrick

20.10.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 3 / IV.43 (3466)

Amantino C.F. Alineación oficial del equipo 'Amantino C.F.' en el partido 2 - 1 MojaZopones Alineación oficial del equipo 'MojaZopones' en el partido
Maurice Dawson (33') 1 - 0
1 - 1 Juan Luis Bohórquez (79')
Acacio Castro (81') 2 - 1
Amantino C.F. Alineación oficial del equipo 'Amantino C.F.' en el partido 2 - 1 MojaZopones Alineación oficial del equipo 'MojaZopones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Amantino C.F. Alineación oficial del equipo 'Amantino C.F.' en el partido 3 - 4 MojaZopones Alineación oficial del equipo 'MojaZopones' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,8 % 18,4 % 55,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Amantino C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Amantino va ser Maurice Dawson.
  • 121 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Acacio Castro ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Amantino es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Amantino va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Marcus Hofkes va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Christian Mariscal.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En Paul Oberwalder es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 83 (Tirita (médico)): Semblava que Antonio Elia s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

MojaZopones

Goles Goles

  • 119 Minuto 79 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip MojaZopones va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Juan Luis Bohórquez va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Sergio Halcón va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Juan José Crespi, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): MojaZopones va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Juan José Crespi va desviar el xut final de Jesús Iturricha després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 262 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): MojaZopones va estar a punt d'empatar al 37 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Fernando Vasconcelos que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 271 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Marc Soley que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sergio Halcón de MojaZopones la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jesús Iturricha de MojaZopones amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.