Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zafreño (1436860) - IPCAT (488499) » 398086764: T38/J11/IV

Liga 398086764 Información oficial sobre el partido 398086764 en Hattrick

15.12.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 11 / IV.36 (3459)

Zafreño Alineación oficial del equipo 'Zafreño' en el partido 1 - 1 IPCAT Alineación oficial del equipo 'IPCAT' en el partido
0 - 1 Alan Bercini (54')
Panayiotakis Yianniotis (58') 1 - 1
Zafreño Alineación oficial del equipo 'Zafreño' en el partido 1 - 1 IPCAT Alineación oficial del equipo 'IPCAT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Zafreño Alineación oficial del equipo 'Zafreño' en el partido 2 - 0 IPCAT Alineación oficial del equipo 'IPCAT' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zafreño

Goles Goles

  • 112 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Al minut 58, Panayiotakis Yianniotis va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 9 (Ocasión de falta): En Müşfik Yarlığ es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Zafreño va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 24 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Diego Barco ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 220 Minuto 30 (Ocasión de falta): Müşfik Yarlığ quasi dona a Zafreño l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 212 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Zafreño Panayiotakis Yianniotis quasi va assolir l'empat al minut 55 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 222 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Zafreño va estar a punt de posar-se per davant al minut 87 però Müşfik Yarlığ va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Müşfik Yarlığ.

IPCAT

Goles Goles

  • 119 Minuto 54 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip IPCAT va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Alan Bercini va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Daniel Beckin va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Pompiliu Pântea rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 28 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Michaël Carrière, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de IPCAT va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Pompiliu Pântea, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): IPCAT van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 86, però el xut de Omar Giardinà des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 271 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Pompiliu Pântea va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 87, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Antonio Luis Medina Martín va aconseguir desviar el seu xut a córner.