Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

IPCAT (488499) - J_U_M (49096) » 398086742: T38/J5/IV

Liga 398086742 Información oficial sobre el partido 398086742 en Hattrick

03.11.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 5 / IV.36 (3459)

IPCAT Alineación oficial del equipo 'IPCAT' en el partido 1 - 1 Energia Solar F.C. Alineación oficial del equipo 'Energia Solar F.C.' en el partido
Michaël Carrière (39') 1 - 0
1 - 1 Luca Boari (84')
IPCAT Alineación oficial del equipo 'IPCAT' en el partido 1 - 1 Energia Solar F.C. Alineación oficial del equipo 'Energia Solar F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
IPCAT Alineación oficial del equipo 'IPCAT' en el partido 2 - 0 Energia Solar F.C. Alineación oficial del equipo 'Energia Solar F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

IPCAT

Goles Goles

  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 39 gràcies a la jugada de Michaël Carrière, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip IPCAT Antonio Zayas Manrique quasi marca al minut 27 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Valentí Sors l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Michaël Carrière va estar a punt d'avançar els locals al minut 31 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jorge Cilóiz va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 44 (Tirita (médico)): Semblava que Pompiliu Pântea s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 093 Minuto 82 (Lesión (no subst.)): Desafortunadament per a IPCAT, Pompiliu Pântea va caure lesionat al minut 82, el dolor li impedia continuar jugant. Però a la banqueta no hi havia ningú que pogués sortir a jugar i l'equip es va quedar amb un jugador menys.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 10 (Evento clima: lluvia, OK potente): Antonio Zayas Manrique no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Energia Solar F.C.

Goles Goles

  • 141 Minuto 84 (Gol de contra por el centro): Renovables sabia com jugar al contraatac, i al minut 84, Luca Boari va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Cesc Castellet, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 16 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): El Renovables va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 36, però en Cesc Castellet va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Renovables va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Cesc Castellet va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eddo Scirea.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Roberto Robles Colón de Renovables va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.