Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SuperPato FC (487948) - Atlético de Madrid S.A.D. (1581969) » 398085578: T38/J5/IV

Liga 398085578 Información oficial sobre el partido 398085578 en Hattrick

03.11.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 5 / IV.31 (3454)

Os Cabaleiros Alineación oficial del equipo 'Os Cabaleiros' en el partido 5 - 0 Pardillus CF Alineación oficial del equipo 'Pardillus CF' en el partido
Tomas Norrflod (2') 1 - 0
Ariel Alcaraz (22') 2 - 0
Isaac Ovando Ferrer (42') 3 - 0
Ariel Alcaraz (69') 4 - 0
Álvaro Jiménez Terol (85') 5 - 0
Os Cabaleiros Alineación oficial del equipo 'Os Cabaleiros' en el partido 5 - 0 Pardillus CF Alineación oficial del equipo 'Pardillus CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Os Cabaleiros Alineación oficial del equipo 'Os Cabaleiros' en el partido 2 - 0 Pardillus CF Alineación oficial del equipo 'Pardillus CF' en el partido
Tiene bastante suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Os Cabaleiros

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Tomas Norrflod va donar a Cabaleiros un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 185 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Pardis. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ariel Alcaraz la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Cabaleiros es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 22.
  • 133 Minuto 42 (Gol por la derecha): Amb 42 minuts jugats, en Isaac Ovando Ferrer va augmentar l'avantatge de Cabaleiros a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 119 Minuto 69 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Javier Pareja sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Ariel Alcaraz que, efectivament, va fer pujar el 4 - 0!
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): El 5 - 0 va pujar al marcador quan Cabaleiros va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Álvaro Jiménez Terol des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 11 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Ariel Alcaraz va poder marcar per a Cabaleiros en un servei de cantonada picat per en Javier Pareja quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): En Javier Pareja, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En Fernando Rivas Barón es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): Ariel Alcaraz de Cabaleiros va abandonar el terreny de joc després de 87 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Felipe Merino va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Isaac Ovando Ferrer, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Pardillus CF

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 32 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Aurélien Meslier que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.