Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aliquindoi (1371638) - Callobre CF (800539) » 398085320: T38/J12/IV

Liga 398085320 Información oficial sobre el partido 398085320 en Hattrick

22.12.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 12 / IV.26 (3449)

F.C. Aguilar Alineación oficial del equipo 'F.C. Aguilar' en el partido 2 - 0 La Cenicienta Alineación oficial del equipo 'La Cenicienta' en el partido
Cosme Vila (29') 1 - 0
Jaime Olivares (82') 2 - 0
F.C. Aguilar Alineación oficial del equipo 'F.C. Aguilar' en el partido 2 - 0 La Cenicienta Alineación oficial del equipo 'La Cenicienta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Aguilar Alineación oficial del equipo 'F.C. Aguilar' en el partido 3 - 0 La Cenicienta Alineación oficial del equipo 'La Cenicienta' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Aguilar

Goles Goles

  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): Passats 29 minuts, Cosme Vila, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Aguilar es posava per davant!
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Aguilar pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jaime Olivares va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Aguilar va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 5 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Nikos Kostoulas ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Jaime Olivares es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68, Amiad Slupsky gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Maximino Acevedo do Río va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 82 quan Artur Zegzuła de Aguilar gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 23 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Cosme Vila, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

La Cenicienta

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 22 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Simen Flatland va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Jaume Nosas rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Cenicienta, l'equip va recuperar la pilota al minut 35 i va contraatacar. En Ivan Hinić va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 77 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Joan Àngel Llatjós, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Javier Idirin es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.