Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los urogallos de lugo (795349) - Hijos del terreno (488894) » 398084899: T38/J1/IV

Liga 398084899 Información oficial sobre el partido 398084899 en Hattrick

06.10.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 1 / IV.19 (3442)

Los urogallos de lugo Alineación oficial del equipo 'Los urogallos de lugo' en el partido 1 - 0 Gotxunesta sports Alineación oficial del equipo 'Gotxunesta sports' en el partido
Bartolomeo Gabito (86') 1 - 0
Los urogallos de lugo Alineación oficial del equipo 'Los urogallos de lugo' en el partido 1 - 0 Gotxunesta sports Alineación oficial del equipo 'Gotxunesta sports' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los urogallos de lugo Alineación oficial del equipo 'Los urogallos de lugo' en el partido 3 - 1 Gotxunesta sports Alineación oficial del equipo 'Gotxunesta sports' en el partido
Tiene mala suerte 2.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,7 % 0,2 % 6,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los urogallos de lugo

Goles Goles

  • 122 Minuto 86 (Gol por la izquierda): urogallos prenia la batuta de l'encontre al minut 86, quan en Bartolomeo Gabito va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Renato Pietro Santilicheri va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 215 Minuto 34 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Vinzenz Bläuenstein va rebre molts aplaudiments. Al minut 34 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Demis Tsempelis va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de urogallos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Manuel Zafra de urogallos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bartolomeo Gabito de urogallos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 84 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Vinzenz Bläuenstein, que no va rendir al seu nivell habitual.

Gotxunesta sports

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Gotxunesta va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Víctor Ercilla va desviar el xut final de Mathieu Paikert després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lennox Verscht de Gotxunesta la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 33 (Lesión): István Juhász va sortir coix del terreny de joc, substituït per Lennox Verscht. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.