Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Juventud Europea (314622) - Pantumaca (1436203) » 398083436: T38/J14/IV

Liga 398083436 Información oficial sobre el partido 398083436 en Hattrick

05.01.2013 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 14 / IV.10 (3433)

Juventud Europea Alineación oficial del equipo 'Juventud Europea' en el partido 2 - 0 SALELLES C.F. Alineación oficial del equipo 'SALELLES C.F.' en el partido
Robert Ritter Hänel von Cronenthall (9') 1 - 0
Diego Martínez Sanz (10') 2 - 0
Juventud Europea Alineación oficial del equipo 'Juventud Europea' en el partido 2 - 0 SALELLES C.F. Alineación oficial del equipo 'SALELLES C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Juventud Europea Alineación oficial del equipo 'Juventud Europea' en el partido 3 - 0 SALELLES C.F. Alineación oficial del equipo 'SALELLES C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Juventud Europea

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Juventud prenia la batuta de l'encontre al minut 9, quan en Robert Ritter Hänel von Cronenthall va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Al minut 10, Juventud va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Diego Martínez Sanz, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): El Juventud ho intentava per la dreta per mitjà de Ager Fundain, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, Bolesław Tański gairebé va marcar per a Juventud des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Àlex Mir gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Kristians Treiers va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jakub Bąkowski.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 53 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Ager Fundain, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 305 Minuto 70 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Robert Ritter Hänel von Cronenthall va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

SALELLES C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): SALELLES va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 47 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 253 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): En Robert Petruška va fer una estirada espectacular al minut 65, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en José Doñamaría.
  • 289 Minuto 71 (Ocasión evento especial): En Ştefan Suhov, al minut 71 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Robert Ritter Hänel von Cronenthall el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.