Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Arkansas Chuggabug (1414533) - nutripets (441037) » 398080749: T38/J13/Primera

Liga 398080749 Información oficial sobre el partido 398080749 en Hattrick

29.12.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 13 / Primera (3403)

Cachipollas C.F. Alineación oficial del equipo 'Cachipollas C.F.' en el partido 2 - 1 rivendell Alineación oficial del equipo 'rivendell' en el partido
Cristóbal Parme (14') 1 - 0
Bernardo Chell (41') 2 - 0
2 - 1 Gerard Canadés (58')
Cachipollas C.F. Alineación oficial del equipo 'Cachipollas C.F.' en el partido 2 - 1 rivendell Alineación oficial del equipo 'rivendell' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cachipollas C.F. Alineación oficial del equipo 'Cachipollas C.F.' en el partido 2 - 0 rivendell Alineación oficial del equipo 'rivendell' en el partido
Tiene un resultado normal 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cachipollas C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 14 (Gol por la derecha): Corria el minut 14 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Cristóbal Parme, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): En Bernardo Chell va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nimrod Lev de Losninhos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 74 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Diego Ferrando que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

rivendell

Goles Goles

  • 119 Minuto 58 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip rivendell va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Gerard Canadés va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Kaapo Matinlassi quasi aconsegueix empatar per rivendell al minut 40, però Egon Söllnbauer va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 263 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): El rivendell creava perill des de la dreta al minut 61, però en Egon Söllnbauer, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Attilio Cordone desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de rivendell va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Finn Holmgren, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 89 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Attilio Cordone, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kaapo Matinlassi de rivendell va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 36 (Tirita (médico)): Severino Aybar va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de rivendell estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, OK potente): Cesc Ferrer no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.