Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD hivan (1416222) - Dream Catalunyone (1437292) » 383067777: T37/J14/VIII

Liga 383067777 Información oficial sobre el partido 383067777 en Hattrick

15.09.2012 15:10:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 14 / VIII.856 (54657)

terratremol fc Alineación oficial del equipo 'terratremol fc' en el partido 5 - 0 Dream Catalunyone Alineación oficial del equipo 'Dream Catalunyone' en el partido
Cristian Cruşitu (7') 1 - 0
Gabriel Rubinat (10') 2 - 0
Diego Velasco Nieto (25') 3 - 0
Orlando Vintimilla (76') 4 - 0
Enrique De García (81') 5 - 0
terratremol fc Alineación oficial del equipo 'terratremol fc' en el partido 5 - 0 Dream Catalunyone Alineación oficial del equipo 'Dream Catalunyone' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
terratremol fc Alineación oficial del equipo 'terratremol fc' en el partido 9 - 0 Dream Catalunyone Alineación oficial del equipo 'Dream Catalunyone' en el partido
Es un cenizo 8.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

terratremol fc

Goles Goles

  • 185 Minuto 7 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 7 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de terratremol. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Cristian Cruşitu xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 133 Minuto 10 (Gol por la derecha): terratremol va aconseguir el 2 - 0 quan Gabriel Rubinat va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Diego Velasco Nieto es va introduir dins la defensa central al minut 25, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de terratremol pel centre va donar un gran resultat: el gol de Orlando Vintimilla va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 134 Minuto 81 (Gol de penalti): Enrique De García va augmentar la diferència de terratremol a 5 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Enrique De García del terratremol ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): En Alonso Osma, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 236 Minuto 72 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Óscar Perea Gonzalez no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Diego Velasco Nieto estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Alonso Osma va estar a punt de sentenciar el partit al minut 82, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Ignacio Yarritu de terratremol va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Dream Catalunyone

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 18 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Dream Cat va ser a punt de marcar al minut 18, quan el seu jugador Alberto José va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 24 (Tirita): Al minut 24, Tew Liang Choon de Dream Cat es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 28 (Lesión leve): En Thorsten Friedinger de Dream Cat va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Artur Just va prendre el seu rol al minut 28.