Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

charches (1601144) - U.E.Hostafrancs (49296) » 383007493: T37/J7/VII

Liga 383007493 Información oficial sobre el partido 383007493 en Hattrick

28.07.2012 15:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 7 / VII.804 (38840)

charches Alineación oficial del equipo 'charches' en el partido 5 - 0 U.E.Hostafrancs Alineación oficial del equipo 'U.E.Hostafrancs' en el partido
Fritz Schötz (6') 1 - 0
Albert Gojak (39') 2 - 0
Renátó Gazsó (41') 3 - 0
Reinhold Angermayr (72') 4 - 0
Ryu Takaoka (88') 5 - 0
charches Alineación oficial del equipo 'charches' en el partido 5 - 0 U.E.Hostafrancs Alineación oficial del equipo 'U.E.Hostafrancs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
charches Alineación oficial del equipo 'charches' en el partido 5 - 0 U.E.Hostafrancs Alineación oficial del equipo 'U.E.Hostafrancs' en el partido
Tiene un resultado normal 5.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

charches

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Fritz Schötz de charches aconseguir un gol al minut 6 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39, charches va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Albert Gojak, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): En Renátó Gazsó va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de charches a 4 - 0. Reinhold Angermayr va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de charches va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ryu Takaoka progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 40 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Byron Ossey de charches va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Albert Gojak que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Antonio Budinich al minut 43 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Reinhold Angermayr va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 52 quan Ryu Takaoka de charches gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 230 Minuto 73 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Byron Ossey, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 230 Minuto 89 (Ocasión de falta): Byron Ossey va sorprendre Antonio Budinich amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Arttu Tarkki de charches va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

U.E.Hostafrancs

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Markus Suvanto quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 237 Minuto 71 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Hugo Antonio Beron no va ser aprofitada per en Joes Mørk que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Hugo Antonio Beron de U.E.H. va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 86 (Tirita (médico)): Antonio Manzella es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.