Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

x-que (794628) - Real Avechucho (778662) » 382988542: T37/J1/VII

Liga 382988542 Información oficial sobre el partido 382988542 en Hattrick

16.06.2012 15:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 1 / VII.466 (38502)

Clufufa CF Alineación oficial del equipo 'Clufufa CF' en el partido 2 - 0 Real Avechucho Alineación oficial del equipo 'Real Avechucho' en el partido
Virginio Milano (7') 1 - 0
Stefan Ilić (84') 2 - 0
Clufufa CF Alineación oficial del equipo 'Clufufa CF' en el partido 2 - 0 Real Avechucho Alineación oficial del equipo 'Real Avechucho' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Clufufa CF Alineación oficial del equipo 'Clufufa CF' en el partido 4 - 0 Real Avechucho Alineación oficial del equipo 'Real Avechucho' en el partido
Tiene mala suerte 4.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Clufufa CF

Goles Goles

  • 120 Minuto 7 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Virginio Milano al minut 7, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Clufufa i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Stefan Ilić va incrementar l'avantatge de Clufufa amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Passaven 67 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Bruno Agostinelli va rematar alt.
  • 236 Minuto 86 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Sergio Coll no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Adrián Laguna Millán estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Wolff Artelt gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alejandro Sánchez González va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 21 (Lesión leve): En Virginio Milano de Clufufa va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Rafaël Abels va prendre el seu rol al minut 21.
  • 094 Minuto 31 (Tirita (médico)): Semblava que Barak Even s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 094 Minuto 61 (Tirita (médico)): Stefan Ilić va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Clufufa estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 79 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Bruno Agostinelli, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Real Avechucho

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 32 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Filemón Dornutegui va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Xuuuxo van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Abasi Kilonzo va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): Xuuuxo van sortir al contraatac amb encert al minut 88, però Miguel Xamar no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 30 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Ricardo Bango després que el jugador de Xuuuxo li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Philipp Secklers de Xuuuxo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.