Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RZA (1438458) - rayitus vallekanus (125815) » 382984100: T37/J11/VII

Liga 382984100 Información oficial sobre el partido 382984100 en Hattrick

25.08.2012 15:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 11 / VII.386 (38422)

Spartan K.S. Alineación oficial del equipo 'Spartan K.S.' en el partido 1 - 2 rayitus vallekanus Alineación oficial del equipo 'rayitus vallekanus' en el partido
0 - 1 Dino Hochkoeppler (11')
Josip Zadro (15') 1 - 1
1 - 2 Jerzy Militowski (83')
Spartan K.S. Alineación oficial del equipo 'Spartan K.S.' en el partido 1 - 2 rayitus vallekanus Alineación oficial del equipo 'rayitus vallekanus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Spartan K.S. Alineación oficial del equipo 'Spartan K.S.' en el partido 2 - 0 rayitus vallekanus Alineación oficial del equipo 'rayitus vallekanus' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Spartan K.S.

Goles Goles

  • 112 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Spartan s'esgargamellaven dempeus per esperonar Josip Zadro que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 15 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En David Schreinerles del Spartan ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 es va veure una gran oportunitat per a Spartan per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Raphaël Pollard, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En Raphaël Pollard va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Spartan se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Josip Zadro va estar a punt d'acabar en gol al minut 78, però el porter visitant Joel Hallberg va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 213 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El Spartan va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Lampros Sagris la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 211 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Spartan enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): Spartan va fer una substitució al minut 30. Elroy Macdonald va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Lampros Sagris.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 34 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Eentsje Poortstra se sentia fresc com una rosa.
  • 304 Minuto 88 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Raphaël Pollard que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

rayitus vallekanus

Goles Goles

  • 143 Minuto 11 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de rayitus eren letals, i Dino Hochkoeppler va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.
  • 142 Minuto 83 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Jerzy Militowski de rayitus va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de rayitus va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Dino Hochkoeppler va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mieczysław Litwinek de rayitus va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jerzy Militowski es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones