Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

S.B. Fresnedo Independiente (1596982) - pinguinos voladores (777747) » 382929051: T37/J12/VI

Liga 382929051 Información oficial sobre el partido 382929051 en Hattrick

01.09.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 12 / VI.427 (14745)

S.B. Fresnedo Independiente Alineación oficial del equipo 'S.B. Fresnedo Independiente' en el partido 5 - 1 pinguinos voladores Alineación oficial del equipo 'pinguinos voladores' en el partido
Christopher Henefeld (5') 1 - 0
Christopher Henefeld (8') 2 - 0
Klaas de Munnik (14') 3 - 0
Christopher Henefeld (16') 4 - 0
4 - 1 Tomaž Vučič (56')
Daver Keskintürk (83') 5 - 1
S.B. Fresnedo Independiente Alineación oficial del equipo 'S.B. Fresnedo Independiente' en el partido 5 - 1 pinguinos voladores Alineación oficial del equipo 'pinguinos voladores' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
S.B. Fresnedo Independiente Alineación oficial del equipo 'S.B. Fresnedo Independiente' en el partido 2 - 1 pinguinos voladores Alineación oficial del equipo 'pinguinos voladores' en el partido
Tiene bastante suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
59,0 % 15,8 % 25,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S.B. Fresnedo Independiente

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Al minut 5 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Christopher Henefeld ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, S.D.Fresn. es posava per davant 1 a 0.
  • 130 Minuto 8 (Gol de falta): El gol de falta de Christopher Henefeld sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 8 i ampliar l'avantatge de S.D.Fresn. a 2 - 0.
  • 119 Minuto 14 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip S.D.Fresn. va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Klaas de Munnik va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 0.
  • 130 Minuto 16 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Christopher Henefeld va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 16 el resultat passava a ser de 4 - 0.
  • 138 Minuto 83 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Kasper Szostak la va rematar Daver Keskintürk amb una magnífica volea que va fer pujar per a S.D.Fresn. el 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Christopher Henefeld va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

pinguinos voladores

Goles Goles

  • 153 Minuto 56 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, pinguinos seguien lluitant fins al final. Al minut 56, fruit d'aquests esforços, Tomaž Vučič va marcar el 4 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Riny Daxelaar va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Daniel Solís, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 251 Minuto 32 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 32, quan un error defensiu va deixar Jørgen Borup completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 252 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Felipe Lerdo Sáenz ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Herman B. Karlsson de pinguinos es va guanyar la targeta groga merescudament.