Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Airgam Boys (1414289) - Sus Muelas Balompie (1599960) » 382925491: T37/J5/VI

Liga 382925491 Información oficial sobre el partido 382925491 en Hattrick

14.07.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 5 / VI.364 (14682)

Los Airgam Boys Alineación oficial del equipo 'Los Airgam Boys' en el partido 5 - 0 Sus Muelas Balompie Alineación oficial del equipo 'Sus Muelas Balompie' en el partido
Jobst Augscheller (2') 1 - 0
Julián March (18') 2 - 0
Juan Valenciaga Ros (32') 3 - 0
Chiam Fu Jing (57') 4 - 0
Juan Valenciaga Ros (78') 5 - 0
Los Airgam Boys Alineación oficial del equipo 'Los Airgam Boys' en el partido 5 - 0 Sus Muelas Balompie Alineación oficial del equipo 'Sus Muelas Balompie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Airgam Boys Alineación oficial del equipo 'Los Airgam Boys' en el partido 3 - 0 Sus Muelas Balompie Alineación oficial del equipo 'Sus Muelas Balompie' en el partido
Tiene suerte 2.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Airgam Boys

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 els aficionats van embogir quan en Jobst Augscheller va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de AirgamBoys.
  • 132 Minuto 18 (Gol por la izquierda): En Julián March va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 137 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 32 una excel·lent centrada de Ander Valenzuela va arribar a Juan Valenciaga Ros, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 3 - 0 al marcador.
  • 130 Minuto 57 (Gol de falta): Chiam Fu Jing va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 57 que va ampliar l'avantatge pels locals: 4 - 0.
  • 119 Minuto 78 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Juan Valenciaga Ros va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 5 - 0 al minut 78.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Al minut 20, Markus Sarkio gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Sigismund Reim va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del AirgamBoys sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Marian Brokuła, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 68 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del AirgamBoys van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Juan Valenciaga Ros, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 75 (Lesión leve): Markus Sarkio de AirgamBoys va abandonar el terreny de joc després de 75 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Jeldert Laanstra va entrar en el seu lloc.

Sus Muelas Balompie

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 33 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Iikka Nuuttinen era fer passades de llarga distància. Al minut 33 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Dalmiro Barberá però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 253 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Balompie van seguir progressant per la banda dreta. Benito Galindo va tenir la seva oportunitat al minut 67, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 31 (Tirita): Passats 31 minuts de joc, en Dalmiro Barberá de Balompie va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 091 Minuto 63 (Lesión leve): Després de 63 minuts jugats, Mihajlo Adanović es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Cornel-Dan Jitcă.
  • 090 Minuto 79 (Tirita): Al minut 79 de partit, el jugador Cornel-Dan Jitcă de Balompie es va lesionar lleugerament però va poder continuar.