Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Hombres de Charlie (493101) - CAPRICE DE DEUX (1417568) » 382923766: T37/J7/VI

Liga 382923766 Información oficial sobre el partido 382923766 en Hattrick

28.07.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 7 / VI.333 (14651)

Los h0mbRes dE ChaRlie Alineación oficial del equipo 'Los h0mbRes dE ChaRlie' en el partido 3 - 0 CAPRICE DE DEUX Alineación oficial del equipo 'CAPRICE DE DEUX' en el partido
Cuono Nicole (25') 1 - 0
János Vereckei (40') 2 - 0
János Vereckei (65') 3 - 0
Los h0mbRes dE ChaRlie Alineación oficial del equipo 'Los h0mbRes dE ChaRlie' en el partido 3 - 0 CAPRICE DE DEUX Alineación oficial del equipo 'CAPRICE DE DEUX' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Los h0mbRes dE ChaRlie Alineación oficial del equipo 'Los h0mbRes dE ChaRlie' en el partido 4 - 1 CAPRICE DE DEUX Alineación oficial del equipo 'CAPRICE DE DEUX' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los h0mbRes dE ChaRlie

Goles Goles

  • 142 Minuto 25 (Gol de contra por la izquierda): En Cuono Nicole va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): En János Vereckei de h0mbRes va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en János Vereckei, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Fredrick Jeter del h0mbRes ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): h0mbRes per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 17, quan Cuono Nicole va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Al minut 71 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ignacio Ybarra de h0mbRes va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 35 (Tarjeta roja directa): Al minut 35 en Fredrick Jeter va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Quique Cortina de h0mbRes va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

CAPRICE DE DEUX

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): CAPRICE van seguir progressant per la banda dreta. Ludolf Konwerski va tenir la seva oportunitat al minut 63, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Arkadiusz Urbanowski de CAPRICE es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ernest Moré.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 36 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Ángel Manuel Poceiro va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Kort Scheffler.