Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Trasto C.F (486847) - la perla de andalucia c.f. (994380) » 382905353: T37/J10/VI

Liga 382905353 Información oficial sobre el partido 382905353 en Hattrick

18.08.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 10 / VI.4 (14322)

equipo A Alineación oficial del equipo 'equipo A' en el partido 3 - 1 la perla de andalucia c.f. Alineación oficial del equipo 'la perla de andalucia c.f.' en el partido
Gustaaf Trap (41') 1 - 0
Taavi Sokk (73') 2 - 0
Iván Araujo (76') 3 - 0
3 - 1 Jorge Abascal (77')
equipo A Alineación oficial del equipo 'equipo A' en el partido 3 - 1 la perla de andalucia c.f. Alineación oficial del equipo 'la perla de andalucia c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
equipo A Alineación oficial del equipo 'equipo A' en el partido 0 - 1 la perla de andalucia c.f. Alineación oficial del equipo 'la perla de andalucia c.f.' en el partido
Tiene bastante suerte 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,9 % 0,3 % 92,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

equipo A

Goles Goles

  • 140 Minuto 41 (Gol de contra de falta): El contraatac de equipo va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Gustaaf Trap va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 0!
  • 142 Minuto 76 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Iván Araujo de equipo va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Taavi Sokk va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de equipo que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

la perla de andalucia c.f.

Goles Goles

  • 109 Minuto 73 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Vanja Sokić se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Taavi Sokk que va anotar el 2 - 0 per a equipo sense cap impediment.
  • 152 Minuto 77 (Gol por la izquierda): andalucia va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 1 quan Jorge Abascal va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Vanja Sokić va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 261 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Vanja Sokić va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 44 (Ocasión por el centro): andalucia va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Jorge Abascal es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 252 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del andalucia va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Vanja Sokić no va poder controlar.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): Emmet Talpe de andalucia va abandonar el terreny de joc després de 39 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Daniel Puche Arribas va entrar en el seu lloc.