Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

((Manchester)) (1367177) - Union Lugo (989315) » 382890764: T37/J2/IV

Liga 382890764 Información oficial sobre el partido 382890764 en Hattrick

23.06.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 2 / IV.64 (3487)

F.C Pilin Alineación oficial del equipo 'F.C Pilin' en el partido 3 - 0 Union Lugo Alineación oficial del equipo 'Union Lugo' en el partido
Jesús González Asarta (22') 1 - 0
Enrico Calisti (52') 2 - 0
Tase Shukalovski (70') 3 - 0
F.C Pilin Alineación oficial del equipo 'F.C Pilin' en el partido 3 - 0 Union Lugo Alineación oficial del equipo 'Union Lugo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C Pilin Alineación oficial del equipo 'F.C Pilin' en el partido 2 - 1 Union Lugo Alineación oficial del equipo 'Union Lugo' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,8 % 6,3 % 21,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Pilin

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Pilin contenien la respiració mentre en Jesús González Asarta s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Al minut 52, Pilin va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Enrico Calisti, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 138 Minuto 70 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Enrico Calisti la va rematar Tase Shukalovski amb una magnífica volea que va fer pujar per a Pilin el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 56 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 56 podia haver acabat en gol, però José Villena va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de José Villena al minut 69 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Sascha Silo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Pilin a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Sascha Silo va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Union Lugo

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Union la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 215 Minuto 47 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Michael Escobar que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Union van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Oidor Malaxetxebarria va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eduardo 'Muralla' Ojea de Union va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): En Ramón 'Testa de Ferro' Terroba ocupà el lloc d'en Marnix Van Cluysen al 77 minuts, dos minuts després que el jugador de Union quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.