Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

skoyo-bull (801588) - Whitewindow (439836) » 382890643: T37/J14/IV

Liga 382890643 Información oficial sobre el partido 382890643 en Hattrick

15.09.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 14 / IV.61 (3484)

Ratas F.C. Alineación oficial del equipo 'Ratas F.C.' en el partido 0 - 2 Gijón 05 Sport Club Alineación oficial del equipo 'Gijón 05 Sport Club' en el partido
0 - 1 Jesús Alberto Gómez de Mercado (28')
0 - 2 Xavier Torruella (35')
Ratas F.C. Alineación oficial del equipo 'Ratas F.C.' en el partido 0 - 2 Gijón 05 Sport Club Alineación oficial del equipo 'Gijón 05 Sport Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ratas F.C. Alineación oficial del equipo 'Ratas F.C.' en el partido 2 - 0 Gijón 05 Sport Club Alineación oficial del equipo 'Gijón 05 Sport Club' en el partido
Tiene mala suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ratas F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Ratas va estar a punt de posar-se per davant al minut 14 però Burkhart Tobien va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 287 Minuto 37 (Ocasión tiro lejano): El Ratas se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 37, en Agustín Esteban va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 203 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Humza Rafi no oblidarà el que li va passar durant el minut 40. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 287 Minuto 66 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Ratas tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Humza Rafi ho va intentar al minut 66 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.

Gijón 05 Sport Club

Goles Goles

  • 140 Minuto 28 (Gol de contra de falta): El porter de Gijon va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Jesús Alberto Gómez de Mercado va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 119 Minuto 35 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Gijon va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Xavier Torruella va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 41 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Gijon van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 41 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Jesús Alberto Gómez de Mercado, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 243 Minuto 58 (Ocasión de contra por la derecha): Josué Sánchez va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Gijon que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Gijon van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Jesús Alberto Gómez de Mercado va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 240 Minuto 79 (Ocasión de contra de falta): Gijon va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Jesús Alberto Gómez de Mercado va anar a parar a les mans del porter.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 60 (Lesión leve): En Tomas Holunder ocupà el lloc d'en Fernando Valderrama al 60 minuts, dos minuts després que el jugador de Gijon quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.