Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

San Gabriel D. F. (1433465) - Tassotti's FightClub (794809) » 382890638: T37/J13/IV

Liga 382890638 Información oficial sobre el partido 382890638 en Hattrick

08.09.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 13 / IV.61 (3484)

San Gabriel D. F. Alineación oficial del equipo 'San Gabriel D. F.' en el partido 4 - 3 Tassotti's FightClub Alineación oficial del equipo 'Tassotti's FightClub' en el partido
Václav Bortlík (13') 1 - 0
1 - 1 Sten van den Vlekkert (25')
Marcus Ekhult (26') 2 - 1
Marcus Ekhult (29') 3 - 1
Władysław Maciejasz (38') 4 - 1
4 - 2 Patryk Agata (41')
4 - 3 Alfonz Valastyán (73')
San Gabriel D. F. Alineación oficial del equipo 'San Gabriel D. F.' en el partido 4 - 3 Tassotti's FightClub Alineación oficial del equipo 'Tassotti's FightClub' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
San Gabriel D. F. Alineación oficial del equipo 'San Gabriel D. F.' en el partido 3 - 1 Tassotti's FightClub Alineación oficial del equipo 'Tassotti's FightClub' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,4 % 1,3 % 13,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Gabriel D. F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Václav Bortlík va donar a SanGabriel un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): SanGabriel va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 26 Marcus Ekhult va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 142 Minuto 29 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Marcus Ekhult de SanGabriel va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 1 al marcador.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): En Władysław Maciejasz va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Mikhail Koshutin va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de SanGabriel se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pál Jónás de SanGabriel es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 18 (Lesión leve): SanGabriel va fer una substitució al minut 18. Acácio Giesta va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Patrick Grijzen.

Tassotti's FightClub

Goles Goles

  • 116 Minuto 25 (Gol evento especial rápido + pase): Patryk Agata va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Sten van den Vlekkert, que no va fallar i va marcar el 1 - 1.
  • 115 Minuto 41 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Patryk Agata de Tassottis va fer un bon esprint per escapar-se de Ian Moreno i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 4 - 2. Tot un espectacle!
  • 151 Minuto 73 (Gol por el centro): Un mica després, Alfonz Valastyán de Tassottis va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 3, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Patryk Agata sol davant la porteria al minut 28, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 262 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75 Juan Carlos Santana va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Hariton Săftoiu va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 82 (Lesión grave): Després de 82 minuts, Tassottis va veure com el seu jugador Sten van den Vlekkert havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. David Pause entraria per ocupar el seu lloc.