Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. Kandas? (488188) - De BierMeester Brouwerij (123769) » 382890048: T37/J6/IV

Liga 382890048 Información oficial sobre el partido 382890048 en Hattrick

21.07.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 6 / IV.51 (3474)

C.F. Kandas? Alineación oficial del equipo 'C.F. Kandas?' en el partido 4 - 0 De BierMeester Brouwerij Alineación oficial del equipo 'De BierMeester Brouwerij' en el partido
Ron Gold (36') 1 - 0
Ovidiu Udrea (38') 2 - 0
Štefan Jakl (63') 3 - 0
Dan-Ştefan Paul (73') 4 - 0
C.F. Kandas? Alineación oficial del equipo 'C.F. Kandas?' en el partido 4 - 0 De BierMeester Brouwerij Alineación oficial del equipo 'De BierMeester Brouwerij' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.F. Kandas? Alineación oficial del equipo 'C.F. Kandas?' en el partido 2 - 0 De BierMeester Brouwerij Alineación oficial del equipo 'De BierMeester Brouwerij' en el partido
Tiene suerte 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Kandas?

Goles Goles

  • 119 Minuto 36 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Kandas? va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Ron Gold va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Amb 38 minuts jugats, en Ovidiu Udrea va augmentar l'avantatge de Kandas? a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Štefan Jakl es va introduir dins la defensa central al minut 63, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Kandas? va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Dan-Ştefan Paul des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Štefan Jakl! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Franciszek Januszek va estar a punt d'avançar els locals al minut 32 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47, Franciszek Januszek gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Silvano Magano va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Silvano Magano al minut 57 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Štefan Jakl va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ovidiu Udrea de Kandas? va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

De BierMeester Brouwerij

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Brouwerij que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Félix Valero, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Tanio Estévez va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Brouwerij que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 10, Tanio Estévez de Brouwerij va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 40 (Tirita (médico)): Bruno Graudums va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Brouwerij es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.