Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TAX SPORTS (1596793) - pollo pollo (1368440) » 382890044: T37/J5/IV

Liga 382890044 Información oficial sobre el partido 382890044 en Hattrick

14.07.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 5 / IV.51 (3474)

Real Paquetes C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Paquetes C.F.' en el partido 5 - 1 Unibarçatari C.F. Alineación oficial del equipo 'Unibarçatari C.F.' en el partido
Jantolgoy Sayakbaev (38') 1 - 0
Benson Okobi (41') 2 - 0
Jantolgoy Sayakbaev (71') 3 - 0
3 - 1 Gilberto Jiménez Cacho (73')
Marcos Alonso (77') 4 - 1
Nikodemus Hartström (84') 5 - 1
Real Paquetes C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Paquetes C.F.' en el partido 5 - 1 Unibarçatari C.F. Alineación oficial del equipo 'Unibarçatari C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Real Paquetes C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Paquetes C.F.' en el partido 4 - 2 Unibarçatari C.F. Alineación oficial del equipo 'Unibarçatari C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,5 % 8,2 % 22,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Paquetes C.F.

Goles Goles

  • 138 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Benson Okobi arribés a peus de Jantolgoy Sayakbaev, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Paquetes el 1 - 0.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Paquetes a 2 - 0. Benson Okobi va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71, Paquetes va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Jantolgoy Sayakbaev, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Paquetes va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Marcos Alonso va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Paquetes va augmentar la diferència quan Nikodemus Hartström no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 26 (Ocasión de falta): En Jantolgoy Sayakbaev es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, Maxime Le Moing gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Mauro Gándara va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Mika-Petteri Ruohola. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jessico Verdún.

Unibarçatari C.F.

Goles Goles

  • 153 Minuto 73 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, U.C.F. seguien lluitant fins al final. Al minut 73, fruit d'aquests esforços, Gilberto Jiménez Cacho va marcar el 3 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Dani Sánchez Peralta va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 252 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Dani Sánchez Peralta la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de U.C.F. havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 252 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): U.C.F. va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 82, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Dani Sánchez Peralta.
  • 251 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Dani Sánchez Peralta va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Saúl Montoto.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 70 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Ignacio Cienfuegos va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Raúl Ciruelo.
  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): Armando Garaz de U.C.F. va abandonar el terreny de joc després de 83 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Genís Baena va entrar en el seu lloc.
  • 093 Minuto 85 (Lesión (no subst.)): Quan Mauro Gándara va abandonar el terreny de joc a causa d'una lesió al genoll al minut 85, U.C.F. sense poder fer cap substitució, van acabar jugant amb un home menys.
  • Minuto 86 (Jugador de campo como portero): Un jugador de camp es va veure obligat a substituir el porter, i l'únic valent que es va oferir voluntari va ser Genís Baena .

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 25 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Robert Pla va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.