Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hammerville FC (1585901) - MEquipo Daniel's (434317) » 382889863: T37/J1/IV

Liga 382889863 Información oficial sobre el partido 382889863 en Hattrick

16.06.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 1 / IV.48 (3471)

MACARIO Alineación oficial del equipo 'MACARIO' en el partido 1 - 3 MEquipo Alineación oficial del equipo 'MEquipo' en el partido
0 - 1 Maurice Cedrik Pannars (11')
0 - 2 Óscar Azabache (24')
0 - 3 Maurice Cedrik Pannars (54')
Ivo Jutzet (75') 1 - 3
MACARIO Alineación oficial del equipo 'MACARIO' en el partido 1 - 3 MEquipo Alineación oficial del equipo 'MEquipo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MACARIO Alineación oficial del equipo 'MACARIO' en el partido 1 - 1 MEquipo Alineación oficial del equipo 'MEquipo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,2 % 34,4 % 28,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MACARIO

Goles Goles

  • 103 Minuto 75 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Ivo Jutzet va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): MACARIO va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Ivo Jutzet va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Raúl Uixera va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En Ivo Jutzet no oblidarà el que li va passar durant el minut 69. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 59 (Tarjeta roja directa): Al minut 59, Julián Parra Ruiz de MACARIO va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Carlos Portillo de MACARIO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 34 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del MACARIO puguin veure en Diego Garret jugant de nou; ja que al minut 34 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Pedro Mariano Silveira el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Guillermo Pellejero va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

MEquipo

Goles Goles

  • 174 Minuto 11 (Gol de penalti): En Maurice Cedrik Pannars va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 11. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 24 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de MEquipo. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Óscar Azabache xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 184 Minuto 54 (Gol de penalti): Al minut 54 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de MEquipo, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Maurice Cedrik Pannars va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): MEquipo van sortir al contraatac al minut 27, però José Poncela va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 60 (Tirita (médico)): Óscar Azabache va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 095 Minuto 68 (Lesión): El jugador de MEquipo Antoni Wycisło va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Alejandro Riveros va entrar en el seu lloc.