Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Darkers F.C. (992931) - Comedia y colega (774039) » 382889825: T37/J5/IV

Liga 382889825 Información oficial sobre el partido 382889825 en Hattrick

14.07.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 5 / IV.47 (3470)

SAGA Returns Alineación oficial del equipo 'SAGA Returns' en el partido 4 - 2 Jinetes Desterrados F.C. Alineación oficial del equipo 'Jinetes Desterrados F.C.' en el partido
Xuacu Cilóiz (4') 1 - 0
Xil Couzo (29') 2 - 0
Miguel León Arteaga (60') 3 - 0
Nicolas Le Bas (68') 4 - 0
4 - 1 Eduardo Gelabert (71')
4 - 2 Eduardo Gelabert (82')
SAGA Returns Alineación oficial del equipo 'SAGA Returns' en el partido 4 - 2 Jinetes Desterrados F.C. Alineación oficial del equipo 'Jinetes Desterrados F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
SAGA Returns Alineación oficial del equipo 'SAGA Returns' en el partido 2 - 2 Jinetes Desterrados F.C. Alineación oficial del equipo 'Jinetes Desterrados F.C.' en el partido
Tiene suerte 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,9 % 27,1 % 27,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SAGA Returns

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Returns s'avançava al marcador al minut 4, després d'un rebot que va caçar en Xuacu Cilóiz per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 130 Minuto 29 (Gol de falta): Al minut 29 en Xil Couzo va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Miguel León Arteaga es va introduir dins la defensa central al minut 60, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 68 minuts, el tirador de faltes del Returns va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Nicolas Le Bas, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 21 (Ocasión evento especial córner peinado): Jaime Plasencia quasi marca en una jugada assajada de córner que José María Ursueguía havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65, Jaime Plasencia gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Eldad Tzokol va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Miguel Dupuy de Returns va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 84 (Lesión): El jugador de Returns Nicolas Le Bas va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Guillén Caínzos va entrar en el seu lloc.

Jinetes Desterrados F.C.

Goles Goles

  • 153 Minuto 71 (Gol por la derecha): Desterrados van aconseguir el 4 - 1 que retallava diferències al minut 71 quan Eduardo Gelabert sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Returns. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Eduardo Gelabert la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Desterrados es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 2 arribava al minut 82.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Johan Rise la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Desterrados havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 252 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Kasper Roland ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): En Óscar López Guillén va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sergio Ferra de la Mola.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 11 (Lesión leve): Desterrados va fer una substitució al minut 11. Ignacio Torres va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Marc García Ortiz.