Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VerguenzaAjena (772800) - Nottingham Pressa (991868) » 382888621: T37/J13/IV

Liga 382888621 Información oficial sobre el partido 382888621 en Hattrick

08.09.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 13 / IV.25 (3448)

VerguenzaAjena Alineación oficial del equipo 'VerguenzaAjena' en el partido 3 - 1 pescadores team Alineación oficial del equipo 'pescadores team' en el partido
Christian Daniel (2') 1 - 0
James Rumbold (80') 2 - 0
2 - 1 Nil Xiprés (82')
Mogens Janfelt (85') 3 - 1
VerguenzaAjena Alineación oficial del equipo 'VerguenzaAjena' en el partido 3 - 1 pescadores team Alineación oficial del equipo 'pescadores team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
VerguenzaAjena Alineación oficial del equipo 'VerguenzaAjena' en el partido 1 - 1 pescadores team Alineación oficial del equipo 'pescadores team' en el partido
Tiene suerte 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,3 % 29,4 % 27,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VerguenzaAjena

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 2 gràcies a la jugada de Christian Daniel, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 116 Minuto 80 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Mogens Janfelt sempre és una garantia. Al minut 80, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company James Rumbold marcar el 2 - 0 per al VerguenzaAjena.
  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 85 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de VerguenzaAjena. A fi d'aconseguir el 3 - 1, van tocar-la en curt per tal que Mogens Janfelt xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Al minut 12, Manuel Cabréllez gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però 殷 (Yan) 修敬 (Xiujing) va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): En Iván Fábián es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El jugador local Knut Johansen per poc que no incrementa el marcador al minut 62. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però 殷 (Yan) 修敬 (Xiujing) va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en James Rumbold.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 64 (Lesión): Horst Viola no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Amadeu Fitó.
  • 090 Minuto 83 (Tirita): Al minut 83, Désiré Cretskens de VerguenzaAjena es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

pescadores team

Goles Goles

  • 150 Minuto 82 (Gol de falta): Els seguidors locals es lamentaven a les seves cadires quan en Nil Xiprés va reduir les distàncies per al pescadores amb un bon llançament de falta al minut 82. 2 a 1 quedava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): Nil Xiprés va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de pescadores que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 262 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 55, en un 1 contra 1 amb el porter, però Jordi Mesegué va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Ángel Miguel Vargas des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kiril Tzonev de pescadores la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Heikki Harlin de pescadores es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 22 (Tirita (médico)): Ángel Miguel Vargas va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de pescadores estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.