Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SD Caracoles (435774) - Los carnivoros (1417516) » 382888400: T37/J13/IV

Liga 382888400 Información oficial sobre el partido 382888400 en Hattrick

08.09.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 13 / IV.21 (3444)

XAAR Alineación oficial del equipo 'XAAR' en el partido 1 - 0 Tigres UD Alineación oficial del equipo 'Tigres UD' en el partido
Zacarías Echebeste (37') 1 - 0
XAAR Alineación oficial del equipo 'XAAR' en el partido 1 - 0 Tigres UD Alineación oficial del equipo 'Tigres UD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
XAAR Alineación oficial del equipo 'XAAR' en el partido 2 - 0 Tigres UD Alineación oficial del equipo 'Tigres UD' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

XAAR

Goles Goles

  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): Passats 37 minuts, Zacarías Echebeste, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. XAAR es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Juha Storås va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): XAAR va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 31 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jorge Huaiquipan ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Armand Xaus, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Armand Xaus de XAAR va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 52 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Atanas Húrkov va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Guillermo Carrasquedo.

Tigres UD

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 28 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Jorge Huaiquipan van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Mortadelo Bóveda a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Tigres va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Saturio Zurbano va desviar el xut final de Gustavo Adolfo Hatserian després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 32 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Simo Mustakoski, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 261 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 48 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Gustavo Adolfo Hatserian va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Tigres va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Marius Redondo, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 236 Minuto 69 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Fernando Blanco va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mathieu Neve De Mevergnies.
  • 514 Minuto 51 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Simo Mustakoski després que el jugador de Tigres li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): El jugador de Tigres Arvīds Rudzītis va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Fernando Reine va entrar en el seu lloc.