Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting Martin (1366504) - Aljarafe Gunners (1598648) » 382887542: T37/J9/IV

Liga 382887542 Información oficial sobre el partido 382887542 en Hattrick

11.08.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 9 / IV.6 (3429)

AmpostaFC Alineación oficial del equipo 'AmpostaFC' en el partido 0 - 1 Aljarafe Gunners Alineación oficial del equipo 'Aljarafe Gunners' en el partido
0 - 1 Felipe Monzón Mazo (38')
AmpostaFC Alineación oficial del equipo 'AmpostaFC' en el partido 0 - 1 Aljarafe Gunners Alineación oficial del equipo 'Aljarafe Gunners' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AmpostaFC Alineación oficial del equipo 'AmpostaFC' en el partido 2 - 0 Aljarafe Gunners Alineación oficial del equipo 'Aljarafe Gunners' en el partido
Tiene mala suerte 2.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AmpostaFC

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Luis Iturbide va estar a punt d'avançar els locals al minut 2 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 es va veure una gran oportunitat per a AmpostaFC per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Félix González-Llano, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Jusèp Franch va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de AmpostaFC se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 212 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): En Gianpaolo Concaro va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 79, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marco Cuccureddu.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luis Iturbide de AmpostaFC amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 17 (Lesión leve): AmpostaFC va fer una substitució al minut 17. Fernando Galve va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Gianpaolo Concaro.
  • 094 Minuto 68 (Tirita (médico)): Miguel Ángel Abarca va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Aljarafe Gunners

Goles Goles

  • 173 Minuto 38 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Felipe Monzón Mazo va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Felipe Monzón Mazo va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Eduardo Laguyas rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Aljarafe van sortir al contraatac al minut 37, però Felipe Monzón Mazo va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): Aljarafe van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 69, però Aleksandar Manić va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Erasmo Ortigueira, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 78 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Aljarafe va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 80 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Arturo Musoni, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, Rubén Eleizamendi de Aljarafe va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.