Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

rubenete30vlc (800732) - Aljarafe Gunners (1598648) » 382887503: T37/J1/IV

Liga 382887503 Información oficial sobre el partido 382887503 en Hattrick

16.06.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 1 / IV.6 (3429)

com? Alineación oficial del equipo 'com?' en el partido 1 - 0 Aljarafe Gunners Alineación oficial del equipo 'Aljarafe Gunners' en el partido
Marco Di Maria (87') 1 - 0
com? Alineación oficial del equipo 'com?' en el partido 1 - 0 Aljarafe Gunners Alineación oficial del equipo 'Aljarafe Gunners' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
com? Alineación oficial del equipo 'com?' en el partido 2 - 1 Aljarafe Gunners Alineación oficial del equipo 'Aljarafe Gunners' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,1 % 0,4 % 8,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

com?

Goles Goles

  • 122 Minuto 87 (Gol por la izquierda): com?, atacant per l'esquerra al minut 87, va aprofitar el magnífic llançament de Marco Di Maria per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Luis Raimann va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de com? se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Janusz Szmagaj va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Janusz Szmagaj de com? la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): En Georg Bröhl de com? va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Boris Blažnik va prendre el seu rol al minut 38.

Aljarafe Gunners

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Aljarafe que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Rubén Eleizamendi, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): Aljarafe van sortir al contraatac al minut 85, però Erasmo Ortigueira va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ignacio Tenorio Castilla de Aljarafe amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignacio Tenorio Castilla de Aljarafe va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 22 (Tirita (médico)): Jonathan Thiéry va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Aljarafe estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 092 Minuto 64 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 64 va fer que Savo Marinović de Aljarafe hagués d'abandonar el terreny de joc. Tom Kettwig va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 65 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Erasmo Ortigueira no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.
  • 301 Minuto 79 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Joaquín Zanone, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.