Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

superchampi (1456632) - Atletico Punzadores (30745) » 382887306: T37/J7/IV

Liga 382887306 Información oficial sobre el partido 382887306 en Hattrick

28.07.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 7 / IV.2 (3425)

superchampi Alineación oficial del equipo 'superchampi' en el partido 2 - 0 Atletico Punzadores Alineación oficial del equipo 'Atletico Punzadores' en el partido
Kamuran Ülgü (6') 1 - 0
Raúl Triguero (60') 2 - 0
superchampi Alineación oficial del equipo 'superchampi' en el partido 2 - 0 Atletico Punzadores Alineación oficial del equipo 'Atletico Punzadores' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
superchampi Alineación oficial del equipo 'superchampi' en el partido 3 - 0 Atletico Punzadores Alineación oficial del equipo 'Atletico Punzadores' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

superchampi

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 6 gràcies a la jugada de Kamuran Ülgü, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Raúl Triguero va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Matthias Brandt-Rehmer una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 26, però una magnífica aturada de Reyes de Launet va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de superchampi a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Govert Wildeman va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Al minut 58, Matthias Brandt-Rehmer gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Reyes de Launet va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Reyes de Launet al minut 68 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Matthias Brandt-Rehmer va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 10 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Xose Cespon no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Atletico Punzadores

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 27 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Antonio Gálvez van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Jens Nordvik a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Punzadores va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Zacaries Francès va sortir per sobre el travesser.