Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CAÑITA BRAVA (795149) - L@ Paz F.C (774284) » 382887103: T37/J11/III

Liga 382887103 Información oficial sobre el partido 382887103 en Hattrick

25.08.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 11 / III.14 (3421)

CAÑITA BRAVA Alineación oficial del equipo 'CAÑITA BRAVA' en el partido 2 - 0 Sagrada Familia Alineación oficial del equipo 'Sagrada Familia' en el partido
Roy Eide (34') 1 - 0
Paco Pla Cano (85') 2 - 0
CAÑITA BRAVA Alineación oficial del equipo 'CAÑITA BRAVA' en el partido 2 - 0 Sagrada Familia Alineación oficial del equipo 'Sagrada Familia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CAÑITA BRAVA Alineación oficial del equipo 'CAÑITA BRAVA' en el partido 4 - 0 Sagrada Familia Alineación oficial del equipo 'Sagrada Familia' en el partido
Tiene mala suerte 3.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CAÑITA BRAVA

Goles Goles

  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): CAÑITA, atacant per l'esquerra al minut 34, va aprofitar el magnífic llançament de Roy Eide per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): En Paco Pla Cano de CAÑITA va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 12 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Pablo Daniel De Angelis, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): CAÑITA va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Albert Perea en un 1 contra 1 amb el porter Octavio Moreiro, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Or Shitrit, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ivars Palms. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gonzalo Elordi.

Sagrada Familia

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 15 (Ocasión evento especial córner peinado): Alois Darscht hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Josep Maria Cuyàs havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 38 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Leovigildo de Noronha, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 51 (Ocasión de contra por la izquierda): Sagrada van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 51, però Josep Maria Cuyàs va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 263 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Leovigildo de Noronha sol davant la porteria al minut 57, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 14 (Lesión leve): En Joaquín Landecho de Sagrada va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Zorion Gordobil va prendre el seu rol al minut 14.
  • 093 Minuto 55 (Lesión (no subst.)): Sagrada no podia fer cap canvi en Octavio Moreiro va deixar el terreny de joc al minut 55 lesionat. L'equip va haver de jugar amb un home menys.
  • Minuto 55 (Jugador de campo como portero): Com que no hi havia ningú a la porteria, Cálico Gil de Zúñiga va haver de d'abandonar la seva posició i posar-se sota els pals.