Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Granma F.C. (798872) - El León Gallego (1414957) » 367463418: T36/J5/VII

Liga 367463418 Información oficial sobre el partido 367463418 en Hattrick

24.03.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 5 / VII.763 (38799)

saltinbanquis Alineación oficial del equipo 'saltinbanquis' en el partido 0 - 1 Rafa Marquez Alineación oficial del equipo 'Rafa Marquez' en el partido
0 - 1 Giachen Gehmann (71')
saltinbanquis Alineación oficial del equipo 'saltinbanquis' en el partido 0 - 1 Rafa Marquez Alineación oficial del equipo 'Rafa Marquez' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
saltinbanquis Alineación oficial del equipo 'saltinbanquis' en el partido 2 - 3 Rafa Marquez Alineación oficial del equipo 'Rafa Marquez' en el partido
Tiene mala suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,8 % 4,9 % 75,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

saltinbanquis

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de saltinbanquis va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Iliyan Tomov va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 39 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ottorino Degiacomi, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 212 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Iliyan Tomov va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85 el saltinbanquis va posar setge sobre la defensa central visitant però en Evert-Jan van der Pennen no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Iliyan Tomov.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Inácio Assunção de saltinbanquis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 61 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Noa Bronckaers ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

Rafa Marquez

Goles Goles

  • 171 Minuto 71 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Giachen Gehmann que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Marquez.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Marquez que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Giuliano Tumminia, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Dzintars Žimants, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 22 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, un refús desafortunat de Anton Zavgorodniy, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Lorris Fert no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 de partit, Per Andreasson quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 207 Minuto 43 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Marcio Manso va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 273 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Giachen Gehmann va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Anton Zavgorodniy, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 42 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Per Andreasson va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Óscar Villanova.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 47 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Giachen Gehmann, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.
  • 304 Minuto 75 (Evento clima: sol, K.O. potente): Minas Efthimiadis estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.