Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.E. Rutxere (435098) - F.C. Port de Buger (1602264) » 367430747: T36/J14/VII

Liga 367430747 Información oficial sobre el partido 367430747 en Hattrick

26.05.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 14 / VII.179 (38215)

Fafulines Alineación oficial del equipo 'Fafulines' en el partido 0 - 2 F.C. Port de Buger Alineación oficial del equipo 'F.C. Port de Buger' en el partido
0 - 1 Jorge Gondar (35')
0 - 2 Rik Schreuder (50')
Fafulines Alineación oficial del equipo 'Fafulines' en el partido 0 - 2 F.C. Port de Buger Alineación oficial del equipo 'F.C. Port de Buger' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fafulines Alineación oficial del equipo 'Fafulines' en el partido 1 - 1 F.C. Port de Buger Alineación oficial del equipo 'F.C. Port de Buger' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,1 % 1,9 % 15,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fafulines

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 63 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Fafulines van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Petja Riissanen, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 243 Minuto 87 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Fafulines va anar a parar a la dreta de l'atac on en Hristo Dimitrov, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hristo Dimitrov de Fafulines la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, Karl Pettersson de Fafulines va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

F.C. Port de Buger

Goles Goles

  • 174 Minuto 35 (Gol de penalti): Quan passaven 35 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Buger. En Jorge Gondar va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 137 Minuto 50 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Francesco Centonchio va anar a parar al cap de Rik Schreuder que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Buger el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Buger va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Olaf Rochow va desviar el xut final de Jorge Gondar després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Buger van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Jorge Gondar va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Davide De Toffol de Buger va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.