Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gameteam (1457643) - Bones (773530) » 367398001: T36/J1/VI

Liga 367398001 Información oficial sobre el partido 367398001 en Hattrick

25.02.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 1 / VI.619 (14937)

Catalonya F.C. Alineación oficial del equipo 'Catalonya F.C.' en el partido 1 - 2 Macabi Di Levantar Alineación oficial del equipo 'Macabi Di Levantar' en el partido
Vũ Huy (3') 1 - 0
1 - 1 Mikhail Boyko (21')
1 - 2 Mikhail Boyko (44')
Catalonya F.C. Alineación oficial del equipo 'Catalonya F.C.' en el partido 1 - 2 Macabi Di Levantar Alineación oficial del equipo 'Macabi Di Levantar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Catalonya F.C. Alineación oficial del equipo 'Catalonya F.C.' en el partido 2 - 0 Macabi Di Levantar Alineación oficial del equipo 'Macabi Di Levantar' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Catalonya F.C.

Goles Goles

  • 116 Minuto 3 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Toralf Glückert sempre és una garantia. Al minut 3, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Vũ Huy marcar el 1 - 0 per al Catalonya.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Al minut 20, Toralf Glückert gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Mihajlo Bošković va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 44 (Tirita): Al minut 44, Mariano Ivan Leguizamón de Catalonya es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Macabi Di Levantar

Goles Goles

  • 140 Minuto 21 (Gol de contra de falta): El porter de Levantar va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Mikhail Boyko va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!
  • 172 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Levantar va ser finalitzada des de l'esquerra per Mikhail Boyko al minut 44. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Levantar van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Jerzy Powroźnik va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): En Marcin Irski va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Levantar, l'equip va recuperar la pilota al minut 82 i va contraatacar. En Jan Oliver Kaltenbach va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Floris Brandsteder de Levantar amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Luis Valdivieso es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Thomas Aubert no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.