Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tronchatibias FC (125056) - ZUMACAS CF (1602262) » 367390045: T36/J1/VI

Liga 367390045 Información oficial sobre el partido 367390045 en Hattrick

25.02.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 1 / VI.477 (14795)

Tronchatibias FC Alineación oficial del equipo 'Tronchatibias FC' en el partido 4 - 1 ZUMACAS CF Alineación oficial del equipo 'ZUMACAS CF' en el partido
Ignacio Ramírez de Guzmán (9') 1 - 0
Ástor Lefler (16') 2 - 0
Ignacio Ramírez de Guzmán (26') 3 - 0
Ignacio Ramírez de Guzmán (30') 4 - 0
4 - 1 Miron Mitseas (81')
Tronchatibias FC Alineación oficial del equipo 'Tronchatibias FC' en el partido 4 - 1 ZUMACAS CF Alineación oficial del equipo 'ZUMACAS CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tronchatibias FC Alineación oficial del equipo 'Tronchatibias FC' en el partido 1 - 2 ZUMACAS CF Alineación oficial del equipo 'ZUMACAS CF' en el partido
Tiene bastante suerte 0.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,4 % 1,6 % 84,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tronchatibias FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Tronchatibias va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 9 Ignacio Ramírez de Guzmán va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 16 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Tronchatibias va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ástor Lefler progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 119 Minuto 26 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Pedro Arteixo va treure un córner llarg cap al segon pal que en Ignacio Ramírez de Guzmán, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 3 - 0.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Tronchatibias pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ignacio Ramírez de Guzmán va posar el 4 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Nofre Cavallé una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 41, però una magnífica aturada de Achim Bobbert va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 206 Minuto 72 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 72 minuts de joc, Iván Rioja semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, Roberto Villa Fernández de Tronchatibias va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignacio Ramírez de Guzmán de Tronchatibias es va emportar una amonestació al minut 79 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 43 (Lesión grave): Després de 43 minuts, Tronchatibias va veure com el seu jugador Pedro Arteixo havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Alfonso Estébanez Murillo entraria per ocupar el seu lloc.

ZUMACAS CF

Goles Goles

  • 152 Minuto 81 (Gol por la izquierda): ZUMACAS va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 4 - 1 quan Miron Mitseas va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 36 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Rémy Lourdel va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 36, i va passar la pilota a Alfredo Sánchez, però aquest no va encertar a marcar.
  • 252 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): ZUMACAS va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 60, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Valeriu Berindei.
  • 252 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Pedro González de Prado ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 253 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 73 en Alfredo Sánchez va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Francisco Javier Suárez va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Valeriu Berindei de ZUMACAS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.