Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Villena C.F (1457855) - Union Ekeneadora (1365124) » 367361766: T36/J2/V

Liga 367361766 Información oficial sobre el partido 367361766 en Hattrick

03.03.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 2 / V.228 (5741)

Rayo Escucha F.C. Alineación oficial del equipo 'Rayo Escucha F.C.' en el partido 0 - 6 Union Ekeneadora Alineación oficial del equipo 'Union Ekeneadora' en el partido
0 - 1 Pablo San Miguel Blanco (12')
0 - 2 Eduardo Rivero Sanchez (13')
0 - 3 Xavier Olivé (20')
0 - 4 Len Beißel (34')
0 - 5 Marten Eomäe (39')
0 - 6 Len Beißel (85')
Rayo Escucha F.C. Alineación oficial del equipo 'Rayo Escucha F.C.' en el partido 0 - 6 Union Ekeneadora Alineación oficial del equipo 'Union Ekeneadora' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rayo Escucha F.C. Alineación oficial del equipo 'Rayo Escucha F.C.' en el partido 1 - 2 Union Ekeneadora Alineación oficial del equipo 'Union Ekeneadora' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,5 % 0,5 % 90,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Escucha F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Hugo Pelech no s'ho podia creure.
  • 201 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Hugo Pelech va disposar d'una bona oportunitat al minut 60, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 202 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): En Hugo Pelech de Escucha es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 65, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 28 (Lesión leve): En Casper Mortensen ocupà el lloc d'en Adam Luhan al 28 minuts, dos minuts després que el jugador de Escucha quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Union Ekeneadora

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Pablo San Miguel Blanco va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 185 Minuto 13 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Escucha. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Eduardo Rivero Sanchez la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Ekeneadora es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 13.
  • 138 Minuto 20 (Gol evento especial extremo + rematador): En Macario Astorga va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Xavier Olivé la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 3 al marcador.
  • 139 Minuto 34 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Len Beißel va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 0 - 4. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Raúl Lagunilla.
  • 184 Minuto 39 (Gol de penalti): Ekeneadora va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 5, quan Marten Eomäe va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Len Beißel, que va ser qui va marcar 0 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Marten Eomäe. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.