Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

venturasfcc (1431171) - pelugano (773348) » 367352568: T36/J13/V

Liga 367352568 Información oficial sobre el partido 367352568 en Hattrick

19.05.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 13 / V.63 (5576)

Guau_Guau Alineación oficial del equipo 'Guau_Guau' en el partido 3 - 0 pelugano Alineación oficial del equipo 'pelugano' en el partido
Kazimierz Sekular (17') 1 - 0
Bogdan Capotă (38') 2 - 0
Angelo Inclimona (79') 3 - 0
Guau_Guau Alineación oficial del equipo 'Guau_Guau' en el partido 3 - 0 pelugano Alineación oficial del equipo 'pelugano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Guau_Guau Alineación oficial del equipo 'Guau_Guau' en el partido 2 - 0 pelugano Alineación oficial del equipo 'pelugano' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guau_Guau

Goles Goles

  • 122 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Guau_Guau, atacant per l'esquerra al minut 17, va aprofitar el magnífic llançament de Kazimierz Sekular per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): En Bogdan Capotă va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 134 Minuto 79 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Guau_Guau al minut 79, que va llançar ajustat al pal en Angelo Inclimona. 3 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Guau_Guau va estar a punt de posar-se per davant al minut 2 però Bogdan Capotă va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 230 Minuto 27 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 27 podia haver acabat en gol, però Bonifacio Covas va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Kazimierz Sekular va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Sascha Windhager rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69, Bogdan Capotă gairebé va marcar per a Guau_Guau des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En Bogdan Capotă, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bogdan Capotă de Guau_Guau amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

pelugano

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de pelugano, l'equip va recuperar la pilota al minut 3 i va contraatacar. En Filip Dudáček va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): En Filip Dudáček va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 286 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Filip Dudáček va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 286 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 82, el pelugano estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Antonio Riva va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 16 (Tirita (médico)): Miguel Ángel Catico es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.