Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

campeolones (486831) - The Devils Ghost (438740) » 367348132: T36/J9/IV

Liga 367348132 Información oficial sobre el partido 367348132 en Hattrick

21.04.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 9 / IV.48 (3471)

campeolones Alineación oficial del equipo 'campeolones' en el partido 2 - 1 Sylow Alineación oficial del equipo 'Sylow' en el partido
0 - 1 Jesús Hernando (5')
Lluís Maria Pèlach (11') 1 - 1
Golan Rosenthal (84') 2 - 1
campeolones Alineación oficial del equipo 'campeolones' en el partido 2 - 1 Sylow Alineación oficial del equipo 'Sylow' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
campeolones Alineación oficial del equipo 'campeolones' en el partido 0 - 2 Sylow Alineación oficial del equipo 'Sylow' en el partido
Tiene suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

campeolones

Goles Goles

  • 142 Minuto 11 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Lluís Maria Pèlach de campeolones va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.
  • 141 Minuto 84 (Gol de contra por el centro): campeolones va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 84, quan Golan Rosenthal, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de campeolones van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Golan Rosenthal va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 240 Minuto 59 (Ocasión de contra de falta): El campeolones va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Maksym Dałek la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): campeolones van sortir al contraatac al minut 86, però Lluís Maria Pèlach va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daantje Guijt de campeolones es va emportar una amonestació al minut 27 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dirk Lorz de campeolones la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Sylow

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Al minut 5 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Sylow prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Jesús Hernando.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Óscar Guitarra va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Iván Dalmau quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Alberto Blay, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Biel Tarradellas va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 14, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Alberto Blay va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 26, quan en Jesús Hernando va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): En Jesús Hernando va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Jesús Hernando va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Alberto Blay, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 218 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Lucash Suárez va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Óscar Guitarra rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 263 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): El Sylow creava perill des de la dreta al minut 87, però en Alberto Blay, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Óscar Arrufat desviant la pilota a servei de cantonada.