Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valmon C.F. (489768) - Leiola FT (1418696) » 367344706: T36/J7/III

Liga 367344706 Información oficial sobre el partido 367344706 en Hattrick

07.04.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 7 / III.3 (3410)

San Blas United Alineación oficial del equipo 'San Blas United' en el partido 3 - 0 jujunior Alineación oficial del equipo 'jujunior' en el partido
Matteo Concheddu (22') 1 - 0
Marcos Estébanez Martín (64') 2 - 0
Joan Enric Baldomà (68') 3 - 0
San Blas United Alineación oficial del equipo 'San Blas United' en el partido 3 - 0 jujunior Alineación oficial del equipo 'jujunior' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
San Blas United Alineación oficial del equipo 'San Blas United' en el partido 0 - 1 jujunior Alineación oficial del equipo 'jujunior' en el partido
Tiene bastante suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Blas United

Goles Goles

  • 115 Minuto 22 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 22 minuts de joc, Matteo Concheddu, corrent com un esperitat, superà primer Jukka Pellikka per velocitat, i després el porter posant el 1 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 119 Minuto 64 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Aureliusz Tymiński sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Marcos Estébanez Martín que, efectivament, va fer pujar el 2 - 0!
  • 142 Minuto 68 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Joan Enric Baldomà de United va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de United va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Vitaliano Violi, però el porter rival va fer una gran aturada.

jujunior

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ángel Héctor Lancieri ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 218 Minuto 57 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Kas Leezer va entorpir al marcador d'en Geert Gaßner per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 251 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Gert Roozen va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gert Roozen de jujunior la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Iustin Niculcea de jujunior va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 40 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del jujunior puguin veure en Patrick Cooreman jugant de nou; ja que al minut 40 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Kas Leezer el va substituir sense tenir temps d'escalfar.