Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VETERANSCANET (1433595) - Frontón de Fadón F.C. (1461222) » 367344690: T36/J1/III

Liga 367344690 Información oficial sobre el partido 367344690 en Hattrick

25.02.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 1 / III.3 (3410)

Cruceta Alineación oficial del equipo 'Cruceta' en el partido 0 - 0 Frontón de Fadón F.C. Alineación oficial del equipo 'Frontón de Fadón F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cruceta Alineación oficial del equipo 'Cruceta' en el partido 2 - 0 Frontón de Fadón F.C. Alineación oficial del equipo 'Frontón de Fadón F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cruceta

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Alejandro Querejazu va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Cruceta.
  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): En Stefano Cipriani va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Cruceta va estar a punt de posar-se per davant al minut 86 però Francisco Jesús Uriarte va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Vela Tapia de Cruceta va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 74 (Tirita): Era el minut 74 quan després d'una dura entrada, el jugador Alejandro Querejazu de Cruceta s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 13 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Basilio Gottini se sentia fresc com una rosa.

Frontón de Fadón F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): En Oswald Catteeuw va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): FDF van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 21, però Oswald Catteeuw va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 63 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Regino Elgucena ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.