Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Guia F.C. (437212) - Dinamo del Born (434932) » 367344428: T36/J7/II

Liga 367344428 Información oficial sobre el partido 367344428 en Hattrick

07.04.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 7 / II.2 (3405)

Guia F.C. Alineación oficial del equipo 'Guia F.C.' en el partido 0 - 2 Dinamo del Born Alineación oficial del equipo 'Dinamo del Born' en el partido
0 - 1 Benjamín Ganogald (52')
0 - 2 Beltrán Landín (65')
Guia F.C. Alineación oficial del equipo 'Guia F.C.' en el partido 0 - 2 Dinamo del Born Alineación oficial del equipo 'Dinamo del Born' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Guia F.C. Alineación oficial del equipo 'Guia F.C.' en el partido 1 - 1 Dinamo del Born Alineación oficial del equipo 'Dinamo del Born' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,0 % 33,1 % 28,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guia F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Stanny Cnudde va estar a punt d'avançar els locals al minut 2 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 235 Minuto 10 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Urbano Di Benedetto de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 224 Minuto 41 (Ocasión de penalti): Al minut 41, Guia va disposar d'un penal a favor, però el xut de Bence Lőw va ser aturat per Rubén Disorna.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Guia per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 43, quan Mic Zyka va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En Mic Zyka del Guia ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Guia sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Mic Zyka, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 81 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Stanny Cnudde de Guia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 51 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 51 de partit, quan un jugador de Guia, en Bence Lőw, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Dinamo del Born

Goles Goles

  • 138 Minuto 52 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Sebastián Mendez Nuñez va anar directament als peus de Benjamín Ganogald que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.
  • 184 Minuto 65 (Gol de penalti): Passaven 65 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Beltrán Landín va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Karlos Puig Cerda es va quedar sol davant del porter, al minut 80. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marvin Saalburg de Dinamo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 77 (Tirita (médico)): Rubén Disorna va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Dinamo estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.