Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Forza Krendes (991258) - eliseo (801122) » 367344427: T36/J7/II

Liga 367344427 Información oficial sobre el partido 367344427 en Hattrick

07.04.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 7 / II.2 (3405)

Forza Krendes Alineación oficial del equipo 'Forza Krendes' en el partido 1 - 3 Racing Rilenda Alineación oficial del equipo 'Racing Rilenda' en el partido
Kornelius Pitz (19') 1 - 0
1 - 1 Manolo Vaz (21')
1 - 2 Julio Conill (52')
1 - 3 Julio Conill (60')
Forza Krendes Alineación oficial del equipo 'Forza Krendes' en el partido 1 - 3 Racing Rilenda Alineación oficial del equipo 'Racing Rilenda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Forza Krendes Alineación oficial del equipo 'Forza Krendes' en el partido 2 - 0 Racing Rilenda Alineación oficial del equipo 'Racing Rilenda' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Forza Krendes

Goles Goles

  • 124 Minuto 19 (Gol de penalti): Corria el minut 19, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Krendes s'avançava en el marcador després que en Kornelius Pitz xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Borre Deferm del Krendes ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 203 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Krendes va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Imobath Fañanas va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Paweł Brodzik va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Hami Emel no oblidarà el que li va passar durant el minut 82. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 201 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Florencio da Pobra no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kornelius Pitz.

Racing Rilenda

Goles Goles

  • 143 Minuto 21 (Gol de contra por la derecha): El jugador Manolo Vaz de Rilenda es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 116 Minuto 52 (Gol evento especial rápido + pase): Bartolomeo Vizzi va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Julio Conill, que no va fallar i va marcar el 1 - 2.
  • 142 Minuto 60 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Julio Conill de Rilenda va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 3 al marcador.