Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

S. LORENZO DE ALMAGRO (1434968) - baeza (491719) » 352128698: T35/J5/IX

Liga 352128698 Información oficial sobre el partido 352128698 en Hattrick

03.12.2011 15:40:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 5 / IX.200 (60471)

S. LORENZO DE ALMAGRO Alineación oficial del equipo 'S. LORENZO DE ALMAGRO' en el partido 1 - 4 Vip's Alineación oficial del equipo 'Vip's' en el partido
0 - 1 Oliver Ezquerra (2')
Włodzimierz Rubaszewski (21') 1 - 1
1 - 2 Martín Andreu (60')
1 - 3 Sijmen de Wijkersloot (67')
1 - 4 Ewout Bootsma (77')
S. LORENZO DE ALMAGRO Alineación oficial del equipo 'S. LORENZO DE ALMAGRO' en el partido 1 - 4 Vip's Alineación oficial del equipo 'Vip's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
S. LORENZO DE ALMAGRO Alineación oficial del equipo 'S. LORENZO DE ALMAGRO' en el partido 0 - 1 Vip's Alineación oficial del equipo 'Vip's' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S. LORENZO DE ALMAGRO

Goles Goles

  • 140 Minuto 21 (Gol de contra de falta): LORENZO va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Włodzimierz Rubaszewski la va transformar en el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de LORENZO, l'equip va recuperar la pilota al minut 5 i va contraatacar. En Franck Viard va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 236 Minuto 13 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Matthias Mange va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de LORENZO va anar a parar a la dreta de l'atac on en Brayatan Lezaeta, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de LORENZO va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Franck Viard va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Diego Fortún de LORENZO es va guanyar la targeta groga merescudament.

Vip's

Goles Goles

  • 108 Minuto 2 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 0 - 1 s'ha de veure repetit: en Sijmen de Wijkersloot de Vips va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Oliver Ezquerra, que no va perdonar.
  • 170 Minuto 60 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Martín Andreu al minut 60 va permetre a Vips prendre avantatge per 1 - 2.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Sijmen de Wijkersloot va augmentar l'avantatge de Vips a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Ewout Bootsma de Vips va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 77. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Tobias Leonrod va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 27, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Lionel Cayrus va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 270 Minuto 30 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Vips al minut 30, però el xut de Martín Andreu va topar amb la tanca defensiva.
  • 206 Minuto 69 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 69, tothom va saber perquè en Tobias Leonrod era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del LORENZO. La jugada d'estratègia del Vips per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Javier Cotoner va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 6, Oliver Ezquerra de Vips va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 78 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Martín Andreu no li va importar gens ni mica.