Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rebelaos C.F. (1579153) - Jake F.C (995643) » 352000647: T35/J10/VII

Liga 352000647 Información oficial sobre el partido 352000647 en Hattrick

07.01.2012 15:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 10 / VII.985 (39021)

periquito team Alineación oficial del equipo 'periquito team' en el partido 1 - 2 A.D.Salamanca Alineación oficial del equipo 'A.D.Salamanca' en el partido
0 - 1 Pino Stickelberger (6')
0 - 2 Pino Stickelberger (17')
Alfredo Bastardas (84') 1 - 2
periquito team Alineación oficial del equipo 'periquito team' en el partido 1 - 2 A.D.Salamanca Alineación oficial del equipo 'A.D.Salamanca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
periquito team Alineación oficial del equipo 'periquito team' en el partido 2 - 2 A.D.Salamanca Alineación oficial del equipo 'A.D.Salamanca' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,5 % 36,7 % 33,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

periquito team

Goles Goles

  • 101 Minuto 84 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Alfredo Bastardas, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a periquito.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al 26, Vincent Franken hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Helenio Níñez. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 201 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Alfredo Bastardas va disposar d'una bona oportunitat al minut 32, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 203 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): periquito va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Jaime Alesanco va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Helenio Níñez va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 201 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Alfredo Bastardas va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 83 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 29 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Constantin Ciuciu va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Alfredo Lobo Campos.
  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): En Enzo Prüssmann de periquito va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Jaime Alesanco va prendre el seu rol al minut 34.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 74 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Jaime Alesanco. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

A.D.Salamanca

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Pino Stickelberger quedar desmarcat i marcar per a ADS al minut 6. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 183 Minuto 17 (Gol por la derecha): Pino Stickelberger va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 47 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Arnulfo Urey va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gil Amendoeira.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 20 (Evento clima: sol, OK técnico): En Enrique Rueda Ochoa va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.