Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Villa A.C.F. (799067) - Devil's Bruge (778574) » 351943985: T35/J13/VI

Liga 351943985 Información oficial sobre el partido 351943985 en Hattrick

28.01.2012 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 13 / VI.997 (15315)

Villa A.C.F. Alineación oficial del equipo 'Villa A.C.F.' en el partido 2 - 0 Diables de Martorell Alineación oficial del equipo 'Diables de Martorell' en el partido
Per Andreassen (59') 1 - 0
Ignacio Caliens (63') 2 - 0
Villa A.C.F. Alineación oficial del equipo 'Villa A.C.F.' en el partido 2 - 0 Diables de Martorell Alineación oficial del equipo 'Diables de Martorell' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Villa A.C.F. Alineación oficial del equipo 'Villa A.C.F.' en el partido 2 - 1 Diables de Martorell Alineación oficial del equipo 'Diables de Martorell' en el partido
Tiene un resultado normal 2.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Villa A.C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 59 (Gol por el centro): Al minut 59 els aficionats van embogir quan en Per Andreassen va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Villa.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): Ignacio Caliens va incrementar l'avantatge de Villa amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Villa va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jędrzej Drywa en un 1 contra 1 amb el porter Matthé Endevoets, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Villa va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jérémy Crocq va sortir per sobre el travesser.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ignacio Caliens! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Walery Kawiak.

Diables de Martorell

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 7 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Władysław Drygaś no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Hakon Oelsner estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 18 (Tirita (médico)): Julien Mégret va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Martorell es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.