Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Siestas Team (439223) - PRePoTeNTeS S.S. (311249) » 351924665: T35/J13/VI

Liga 351924665 Información oficial sobre el partido 351924665 en Hattrick

28.01.2012 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 13 / VI.652 (14970)

SI a la Enfermeria reconocida Alineación oficial del equipo 'SI a la Enfermeria reconocida' en el partido 1 - 1 PRePoTeNTeS S.S. Alineación oficial del equipo 'PRePoTeNTeS S.S.' en el partido
0 - 1 Silvestre Costabella (32')
Elvis Branders (38') 1 - 1
SI a la Enfermeria reconocida Alineación oficial del equipo 'SI a la Enfermeria reconocida' en el partido 1 - 1 PRePoTeNTeS S.S. Alineación oficial del equipo 'PRePoTeNTeS S.S.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SI a la Enfermeria reconocida Alineación oficial del equipo 'SI a la Enfermeria reconocida' en el partido 0 - 1 PRePoTeNTeS S.S. Alineación oficial del equipo 'PRePoTeNTeS S.S.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SI a la Enfermeria reconocida

Goles Goles

  • 141 Minuto 38 (Gol de contra por el centro): El Enfermeria era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Elvis Branders va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 7 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 7 en Francisco Marín Gil ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Mehmet Gürtekin el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): El Enfermeria va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 41, però en Mehmet Gürtekin va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Enfermeria, l'equip va recuperar la pilota al minut 43 i va contraatacar. En Jordi Alastrué va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Enfermeria sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Elvis Branders, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 84 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 39 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Franciszek Lysko després que el jugador de Enfermeria li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

PRePoTeNTeS S.S.

Goles Goles

  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Enfermeria. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Silvestre Costabella la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del PRePoTeNTeS es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 32.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): PRePoTeNTeS va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Radosław Tyll va desviar el xut final de Lukas Meng després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Lukas Meng de PRePoTeNTeS, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 55, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Beneharo Valdivieso va marcar al minut 68 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 88, quan en Silvestre Costabella va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mikita Mirantsou de PRePoTeNTeS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.