Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Union Ekeneadora (1365124) - El tomate mecánico (774361) » 351915226: T35/J5/VI

Liga 351915226 Información oficial sobre el partido 351915226 en Hattrick

03.12.2011 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 5 / VI.484 (14802)

Union Ekeneadora Alineación oficial del equipo 'Union Ekeneadora' en el partido 3 - 2 El tomate mecánico Alineación oficial del equipo 'El tomate mecánico' en el partido
Alexandru Aldea (8') 1 - 0
Alexandru Aldea (21') 2 - 0
Len Beißel (37') 3 - 0
3 - 1 Toni Fasani (61')
3 - 2 Jordi Santinyà (79')
Union Ekeneadora Alineación oficial del equipo 'Union Ekeneadora' en el partido 3 - 2 El tomate mecánico Alineación oficial del equipo 'El tomate mecánico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Union Ekeneadora Alineación oficial del equipo 'Union Ekeneadora' en el partido 3 - 0 El tomate mecánico Alineación oficial del equipo 'El tomate mecánico' en el partido
Tiene un resultado normal 2.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Union Ekeneadora

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): El jugador Alexandru Aldea de Ekeneadora, després de 8 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 21 (Gol por la derecha): Amb 21 minuts jugats, en Alexandru Aldea va augmentar l'avantatge de Ekeneadora a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Ekeneadora pel centre va donar un gran resultat: el gol de Len Beißel va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 109 Minuto 79 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Marten Eomäe va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Jordi Santinyà va aprofitar el regal, anotant el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 26 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 26 podia haver acabat en gol, però Ionuţ-Ovidiu Mares va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Macario Astorga. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 234 Minuto 80 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan Marten Eomäe va fallar un penal al minut 80.
  • 236 Minuto 82 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Reint-Jan Wils va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 82 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pablo San Miguel Blanco.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 20 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Len Beißel se sentia fresc com una rosa.

El tomate mecánico

Goles Goles

  • 141 Minuto 61 (Gol de contra por el centro): El mecánico era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Toni Fasani va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 3 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Al minut 24, Jordi Santinyà va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): Argonitz Andikoetxea va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de mecánico que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de mecánico, l'equip va recuperar la pilota al minut 56 i va contraatacar. En Argonitz Andikoetxea va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de mecánico van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Toni Fasani va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 53, Christian Igliozzi de mecánico va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 15 (Lesión leve): Ricardo Alarcón de mecánico va abandonar el terreny de joc després de 15 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Loke Tingleff va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 78 (Tirita): Al minut 78, Roberto Oriani de mecánico es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 73 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Jordi Santinyà ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.