Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pythagorean Wanderers (315093) - Meristem United (800988) » 351869136: T35/J6/II

Liga 351869136 Información oficial sobre el partido 351869136 en Hattrick

10.12.2011 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 6 / II.1 (3404)

Purple Widow Alineación oficial del equipo 'Purple Widow' en el partido 2 - 1 las tigresas Alineación oficial del equipo 'las tigresas' en el partido
0 - 1 Zaqueo Neo (27')
Javier Ramírez de Mora (82') 1 - 1
Eduardo 'Metralleta' Barros (89') 2 - 1
Purple Widow Alineación oficial del equipo 'Purple Widow' en el partido 2 - 1 las tigresas Alineación oficial del equipo 'las tigresas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Purple Widow Alineación oficial del equipo 'Purple Widow' en el partido 2 - 0 las tigresas Alineación oficial del equipo 'las tigresas' en el partido
Tiene un resultado normal 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,2 % 0,3 % 6,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Purple Widow

Goles Goles

  • 111 Minuto 82 (Gol por el centro): Javier Ramírez de Mora s'emportà una gran ovació del públic local al minut 82, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 140 Minuto 89 (Gol de contra de falta): Purple va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Eduardo Barros la va transformar en el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Gabriel Leplat va estar a punt de marcar al minut 40 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 218 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Benjamin Hulthin va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Marcelo Medina Guzmán rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Eduardo Barros va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gabriel Leplat de Purple es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Benjamin Hulthin de Purple es va emportar una amonestació al minut 84 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Adán Emparan es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 36 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Purple puguin veure en Marian Bala jugant de nou; ja que al minut 36 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Gabriel Leplat el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

las tigresas

Goles Goles

  • 119 Minuto 27 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip tigresas va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Zaqueo Neo va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del tigresas que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Janne Torfeldt, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luke Brown de tigresas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): En Zaqueo Neo de tigresas va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Pjotr Brobbel va prendre el seu rol al minut 89.