Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Poder Industrial F.C. (117760) - A.Juvenil (435142) » 336953539: T34/J13/X

Liga 336953539 Información oficial sobre el partido 336953539 en Hattrick

08.10.2011 14:25:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 13 / X.3886 (182453)

Infierno Gurriato Alineación oficial del equipo 'Infierno Gurriato' en el partido 0 - 1 Los mefistos Alineación oficial del equipo 'Los mefistos' en el partido
0 - 1 Diego Pozo (68')
Infierno Gurriato Alineación oficial del equipo 'Infierno Gurriato' en el partido 0 - 1 Los mefistos Alineación oficial del equipo 'Los mefistos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Infierno Gurriato Alineación oficial del equipo 'Infierno Gurriato' en el partido 3 - 0 Los mefistos Alineación oficial del equipo 'Los mefistos' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Infierno Gurriato

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11 es va veure una gran oportunitat per a Infierno per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ignasi Camps, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 15 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del mefistos. La jugada d'estratègia del Infierno per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Zenón Baqueiro va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 285 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Infierno la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): Infierno van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 87, però Avel·lí Basagaña va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Lesiones Lesiones

Los mefistos

Goles Goles

  • 118 Minuto 68 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 68, el mefistos va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Diego Pozo, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de mefistos, l'equip va recuperar la pilota al minut 16 i va contraatacar. En Fernando Martín Benítez va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 218 Minuto 66 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Vladimiro Alcalde va entorpir al marcador d'en Gandara Hielz per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82 Félix Lerdo va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Gandara Hielz, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gandara Hielz de mefistos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.