Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Magnus Wislander (795365) - Los Caris de Astrid CF (1587831) » 336935570: T34/J1/X

Liga 336935570 Información oficial sobre el partido 336935570 en Hattrick

16.07.2011 14:25:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 1 / X.3566 (182133)

Real Bacos Alineación oficial del equipo 'Real Bacos' en el partido 1 - 3 Richard team football Alineación oficial del equipo 'Richard team football' en el partido
Pau Molina Moreno (81') 1 - 0
1 - 1 Juan Antonio Medina (86')
1 - 2 Jesús Villena (87')
1 - 3 Ignasi Llauger (89')
Real Bacos Alineación oficial del equipo 'Real Bacos' en el partido 1 - 3 Richard team football Alineación oficial del equipo 'Richard team football' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Real Bacos Alineación oficial del equipo 'Real Bacos' en el partido 6 - 0 Richard team football Alineación oficial del equipo 'Richard team football' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 5.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Bacos

Goles Goles

  • 123 Minuto 81 (Gol por la derecha): Corria el minut 81 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Pau Molina Moreno, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Pier Luigi Tambasco va estar a punt d'avançar els locals al minut 11 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 236 Minuto 13 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Víctor Javier Ubierna va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 13 de joc.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Lech Lesiczka va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Bacos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 59 per blocar una centrada d'en Urlegi Etxegia va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Bacos.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Pedro Magariños Blanco de Bacos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Pedro Magariños Blanco va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pau Molina Moreno de Bacos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 72 (Tirita): Al minut 72, Lech Lesiczka de Bacos es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Richard team football

Goles Goles

  • 119 Minuto 86 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip football va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Juan Antonio Medina va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.
  • 171 Minuto 87 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 87, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Jesús Villena es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, un xut de Ignasi Llauger des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de football a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Hodei Cistenas va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 29 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Jesús Villena no era cap impediment.